Korting op Vodafone abonnementen

Door Brilsmurfffje op woensdag 13 augustus 2014 13:18 - Reacties (5)
Categorie: -, Views: 7.711

Heb weer een aantal nieuwe codes beschikbaar!

Daar al m'n vrienden nog abonnementen hebben hoop ik zo nog een paar mensen blij te maken met een Vodafone F&F code.

Stuur mij een DM met je email adres dan stuur ik je een code door waarmee je een abonnement kan afsluiten, voor het aanbod kijk op:
https://directsales.vodafone.nl/

Unox en het gehaktballen probleem

Door Brilsmurfffje op donderdag 23 januari 2014 20:33 - Reacties (23)
Categorie: -, Views: 7.695

Lieve Unox helpdesk, rookworst createurs, soepmakers en ander personeel,


Afgelopen week waren jullie culinaire soepen in de aanbieding bij supermarkt keten Albert Hein daar ik en mijn huisgenoten allemaal het beroep student beoefenen hebben wij hier gretig gebruik van gemaakt en een significante deuk in de voorraad van de supermarkt geslagen. Omdat ik en mijn medestudenten een gevoelige maar bovenal kieskeurige smaak hebben, hebben wij vooral de volgende soep gekocht: Unox Stevige tomatensoep met ballen.
Na enkele avonden achtereenvolgens te hebben genoten van deze appetijtelijke maaltijd kwam het tijdens het opscheppen steeds weer tot een verbale ruzie. Hier in huis hadden we eerst de regel dat wie de Unox muts draagt de soep op mag scheppen. Dit ging in eerste instantie goed totdat er besloten werd dat ook de kok een Unox muts verdiende.. Enfin doordat er inmiddels een geruime soepvoorraad aanwezig is beschikken wij hedendaags over genoeg mutsen voor het gehele Elfstedentocht startveld!
Mijn excuses ik dwaal van de kern van mijn verhaal af, terug naar het uitserveren van de soep.
Wij wonen hier in het studentenhuis met 4 mensen. Een uitgekiend aantal voor uw soepblikken daar deze afgemeten zijn voor 4 ruime mokken!
Tijdens het opscheppen is het de taak van de opschepper om de soep eerlijk te verdelen over de 4 mokken. Maar u weet net als ik dat het belangrijkste uit de soep de ballen zijn. De focus van de opschepper ligt daarom meestal op stiekem zoveel mogelijk ballen in zijn eigen kom deponeren. Zodra iedereen zijn mok heeft begint iedereen direct zijn ballen te tellen, u begrijpt dat enige discrepantie tussen de mokken gelijk staat aan een grove verbale wisseling tussen de tafelgenoten en opschepper!

Nadat de gemoederen weer enigszins bedaard zijn en de ballen eerlijk over de mokken zijn verdeeld, blijven er steevast 1 tot 3 ballen over. Wie van de vier personen heeft er meer recht op de extra bal? Is deze voor de kok die voortreffelijke soep heeft bereidt of mag de opschepper deze stiekem toe-eigenen? In het geval van 3 ballen, voor welk van de 2 personen is de andere bal dan?
Tot op heden hebben wij dit vraagstuk opgelost door de extra gehaktballen aan de kat te geven, omdat wij nu al enkele dagen stevige tomatensoep met ballen gegeten hebben begint dit zijn tol te eisen van onze arme viervoeter. Dit omdat hij soms wel 3 ballen per avond moet opeten, dit uiteraard naast zijn gebalanceerde normale voeding!

Reeds rest mij u te vragen of het mogelijk is om mijn probleem aan uw chefs kunt voorleggen.
Misschien dat uw chefs in de toekomst meer aandacht zouden kunnen besteden aan de verdeling van de ballen over de blikken. Daar u op uw blikken zet dat de soep voor 4 kommen, zou er in de blikken een veelvoud van 4 ballen moeten zitten!

afwachtend op uw reactie,


Brilsmurfffje

p.s de kat heeft echt genoeg van de gehaktballen! Daar hij ze wel erg lekker vind!

Last minute muts

Door Brilsmurfffje op vrijdag 3 januari 2014 23:59 - Reacties (18)
Categorie: -, Views: 7.641

in navolging op: Spijkerbroeken
Een muts is een hoofddeksel, meestal van wol of acrylvezel gebreid of gehaakt, dan wel van bont vervaardigd.

De hoofdfunctie van een muts is het beschermen van het hoofd tegen de kou.
Een muts onderscheidt zich van een hoed of een pet doordat het de contouren van het hoofd volgt, en min of meer "om" het hoofd zit in plaats van erop ligt.

Ogenschijnlijk vormt de puntmuts, die vooral gedragen wordt door kabouters en kerstmannen, hierop een uitzondering. Het muts-gedeelte van de puntmuts volgt immers wel de contouren van het hoofd, terwijl nu juist het punt-gedeelte zich meer — als behoorde het tot een hoed — los van die contouren beweegt.

De tweede functie van een muts is die van mode item, en dat is waar ik jullie hulp nodig heb, wat is een goede muts voor de aanstaande wintersport?

Voor de goede orde nog even een kaartje met de huidige voorspellingen:
http://tweakers.net/ext/f/34eDllM70zUypLfuwH6lmnwC/full.jpg

Voor een ruimer beeld zijn de foto's klikbaar :)

Is het verstandig te gaan om voor een modieuze dierenmuts?:
http://tweakers.net/ext/f/bAQnhmtxuP6NYrNFXSc21SLJ/full.jpg

iets compacter model:
http://tweakers.net/ext/f/VLppPo46h6muvXpMnK2qOo4z/full.jpg

Of toch is het deze winter modieuzer om met een witte muts te komen?:
http://tweakers.net/ext/f/z2MoPyueU1NbDgSjxCNffN3X/full.jpg

Zonder franjes:
http://tweakers.net/ext/f/itmQnNT28dUfqOtVPSkb9MRi/full.jpg

En last but not least, de traditionele kerstmuts:
http://tweakers.net/ext/f/nNYsYOPnRM67Be03LvoIvLNi/full.jpg


Bedankt en moge de winter snel zijn intreden doen!

Spijkerbroeken dilemma

Door Brilsmurfffje op vrijdag 4 januari 2013 12:00 - Reacties (16)
Categorie: -, Views: 9.301

De spijkerbroek, in de volksmond ook wel bekend als Jeans is oorspronkelijk bedoeld als stevige broek voor de goudzoekers. De spijkerbroek was in zijn tijd vele malen sterker dan de voor die tijd gebruikelijke linnen broeken. De eerste spijkerbroeken werden gemaakt door Dhr. Strauss, hij maakte ze in eerste instantie van zeildoek maar toen deze voorraad op was ging hij over op een sterke katoensoort.

Tegenwoordig is deze van oorsprong sterke broek allang niet zo sterk meer en scheuren ze regelmatig, zo ook de broek van een vriendin vanmij. Nu wil het feit dat ik morgen mee ga een broek uitzoeken.
De onderstaande modellen leken mij wel wat, iemand een idee welk model zij dragen?

Een klik is niet geschikt voor op het werk

#1

http://tweakers.net/ext/f/h0l6kjivTKBqVSE5uhpjTiEV/full.png

#2

http://tweakers.net/ext/f/hHWGIPsMG2jJP71Bc5mKZhuD/full.png

#3

http://tweakers.net/ext/f/5im2RgCmB5UnWYoaQnaus24k/full.jpg

#4

http://tweakers.net/ext/f/9XzpCHjBWNZ294dsve5S7JzM/full.png

#5

http://tweakers.net/ext/f/AiCNy4ozAYVbbbJSp64BmIED/full.png

#6

http://tweakers.net/ext/f/eFKnsMAoYqpmj7WWA5bXPRyO/full.png

Contest Revenge

Door Brilsmurfffje op woensdag 1 februari 2012 15:10 - Reacties (18)
Categorie: -, Views: 4.492

Dit is een korte blog, het verhaal is als volgt:

Ik ben al een poosje opzoek naar een goede winterjas, toen kwam ik tijdens mijn zoektocht naar een jas de Powder Contest van Eider tegen op facebook. Voor de contest upload je een foto en dan wie de meeste likes heeft voor 3 februari krijgt een Eider winterjas thuisgestuurd. Ik dacht laat ik een poging wagen. Op 25 januari had ik een foto geupload, ik dacht dan heb ik alle tijd om veel likes te verzamelen. Helaas hebben ze mijn foto pas vandaag online gezet.

Daarom vraag ik jullie mede tweakers om hulp, zouden jullie mijn foto kunnen liken op hun Facebook, je hoeft de Eider pagina niet te liken, enkel mijn foto.
Mijn dank ik groot

Dit is de link naar de foto:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150741753112656


Mocht er iets misgaan dan is dit de foto :)

http://tweakers.net/ext/f/s3BxEuiuiDBFdu9mvSkVy8tV/full.jpg

Edit: Ik sta momenteel op 25 likes, voor iedereen die al op like geklikt heeft, zeer bedankt. Ik hoop dat er nog veel likes bijkomen :)